Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
СБ - НД: Вихідний
Передзвоніть мені

Духи Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

          Maison Francis Kurkdjian - це знаменитий французький бренд, який належить талановитому парфумерному генію Франсісу Куркджаном. Уже в 15 років він чітко знав який буде його майбутня професія. Свої найперші духи Франсіс створив для бренду Jean Paul Gaultier, тоді він ще не уявляв наскільки популярними і улюбленими в усьому світі стануть парфуми його виробництва. До створення своєї власної марки Куркуджан кілька років трудився для ряду найвідоміших і шанованих брендів: Aqua Di Parma, Narciso Rodriguez, Dior, Guerlain і ін. У 2009 році на світовий ринок вперше виходить оригінальна нишевая продукція Maison Francis Kurkdjian. Уже зовсім скоро новачок перетворився в головну сенсацію того року, адже роботи Франсіса Куркджан відрізняються не тільки своїм бездоганним якістю, але і незвичайною автентичністю, гармонією, естетикою і яскравим характером. Сам же майстер парфумерного мистецтва вважає, що у хорошій композиції не завжди повинна бути складна піраміда. Куди важливіше вкласти в парфум всі свої старання, вдихнути в нього життя і правильно поєднувати абсолютно різні компоненти.

        Чим же так привабливий Maison Francis Kurkdjian і що виділяє його з величезної розмаїтості інших брендів?

       Якісна, ексклюзивна, різноманітна і гідна продукція.  Майстерне і неповторне поєднання інгредієнтів.
Оригінальні аромати, які чудово відображають настрій і глибокий внутрішній світ свого володаря.
Серйозний підхід до процесу створення майбутнього парфуму.
Скрупульозний відбір кожного інгредієнта.
       На перший погляд проста, але абсолютно прекрасна і глибока пахуча піраміда.
Елегантне і вишукане оформлення флаконів, які можуть стати чудовим декором.
Парфумер Франсіс Куркджан, який створив абсолютно не схожий на інших бренд нишевой парфумерії.

    Парфуми Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

         Це один з найулюбленіших і шанованих ароматів серед шанувальників цього парфумерного бренду. Його вихід був спеціально приручений до 250 річного ювілею легендарного кришталевого дому Baccarat. Композиція ідеально передає дух і традиції культового бренду, відображаючи його головні і вічні цінності. Baccarat Rouge 540 сподобається тим, хто цінує благородну і елегантну пахощі, виражене дуже тонкими, вишуканими і витонченими нотами.

Піраміда аромату Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

      У Baccarat Rouge 540 цікавий і гармонійний букет, який привертає увагу з перших секунд знайомства. Його східно-квіткове звучання спочатку хвилює, а потім дарує відчуття спокою і затишку. Здається, що ти опинився в світі запашних прянощів, але вони не кричать про себе, а лише тихенько шепочуть ласкаві слова тобі на вушко. Приваблива піраміда ароматної композиції однаково прекрасно розкриється на шкірі і жінок, і чоловіків, майстерно підкресливши глибину їх бездоганного образу.

      Спочатку ми завжди чуємо верхні ноти, їх звучання змінюється серцевими акордами, що мають найбільшу інтенсивність. Приємним плюсом стають базові нюанси, що ставлять елегантну, глибоку і насичену фінальну крапку.

 

Верхні ноти:

Жасмин. Король легкості, невеликий драми і трепетности. Його солодкі нотки уособлюють почуття умиротворення і спокою, обіймаючи ненав'язливою і лагідною прохолодою. Жасмин прекрасно звучить соло, а й має талант добре поєднуватися з іншими інгредієнтами.

Шафран. Цей компонент має надзвичайно спокусливим і запашним ароматом, наповненим солодко-терпкими нотками з ледве відчутною і пікантною гірчинкою.

Ноти серця:

Бурштин. Запах бурштину дає можливість сповна насолодитися елегантними смолисто-деревними нотами. У поєднанні з іншими акордами він творить цілу палітру незабутніх відтінків.

ноти бази

Білий кедр. Нота білого кедра благородна і естетична, вона пахне чистотою, прохолодою і свіжістю, вражаючи своєю стриманістю і вишуканістю.

Еловая смола. Еловая смола пахне приємним лісовим запахом. У ньому поєднуються легкі акценти деревини та інтенсивні хвойні нюанси, які відмінно тонізують і освіжають.


особливості парфуму

Стійкість.

      Завдяки своїй в міру глибокої і насиченою базі Baccarat Rouge 540 буде впевнено пахнути протягом 6-8 годин, що говорить про досить хорошою стійкості. Оновити парфум на шкірі потрібно вже десь до кінця дня, якщо ви нанесли його перед виходом на роботу.

Шлейф.

      Шлейф у парфуму дуже спокусливий і інтригуючий. Сплетіння прянощів і ніжних квітів жасмину - це ода чуттєвості і впевненості в собі, бездоганності і нескінченної витонченості, яка дивним чином висловлює характер свого володаря.

 

В який час використовувати.

      Аромат відмінно проявляє себе в денний час, але і не підведе ввечері. До кінця дня він набуває досить пікантні і привабливі нюанси, які вранці давали місце більш м'яким обертонам.

Кому підійде.

       Шанувальникам пряних, але не дуже інтенсивних і завантажених нотами парфумів. Шанувальникам класичних ароматних композицій, наповнених своєї власною філософією і світоглядом.

Об`єм.

          2 - 8 мл. Для тих, хто хоче ознайомитися з ароматом, щоб зрозуміти імпонує він його характеру, смакам, очікуванням і темпераменту.

         70 мл. Середній варіант парфуму, прекрасно відповідний людям, які люблять міняти композиції кожні півроку.

        200 мл. Найбільша версія, для відданих шанувальників і поціновувачів, схильних тримати в своїй шафці тільки повномірні варіанти парфумів.

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
45 + ? = 50
Вирішіть приклад*
Рекомендовані товари